Plavalni Masažni Bazeni

Plavalni masažni bazen Jacuzzi® je odlična izbira za vse, ki želijo ohraniti dobro postavo ali v svoj režim vadbe vključiti vaje za moč in aerobne vaje.

Plavalni masažni bazen Jacuzzi® zavzame precej manj prostora v hiši ali na vrtu kot običajni plavalni bazen in tudi odličnemu plavalcu zagotavlja izjemno plavalno izkušnjo skozi vse leto.

Na voljo sta dve kolekciji plavalnih masažnih bazenov Jacuzzi®: PowerPro™ in PowerActive™.

POIŠČITE SVOJ IDEALEN PLAVALNI MASAŽNI BAZEN

Se težko odločite kateri Jacuzzi® Plavalni masažni bazen je pravi za vas?
Odgovorite na nekaj preprostih vprašanj in pomagali vam bomo, da boste svoj Plavalni masažni bazen izbrali v samo nekaj minutah. Ponujamo široko paleto izdelkov, ki ustrezajo vsem vašim potrebam, pa naj gre za sprostitev, hidroterapijo, druženje ali fitnes, vaš izdelek Jacuzzi® vam lahko pomagamo izbrati še danes.

PowerPro™

Plavalni masažni bazeni iz kolekcije Jacuzzi® PowerPro™ združujejo najboljšo vodno tehnologijo s terapevtsko močjo curkov Jacuzzi® PowerPro® za vrhunsko plavalno izkušnjo.

PowerActive™

Kolekcija Jacuzzi® PowerActive™ je idealna za izvajanje vodne vadbe in družinske zabave; združuje prednosti vodne vadbe z majhno obremenitvijo in zabavo v plavalnem bazenu skozi vse leto.

PowerPlay™

Jacuzzi® Swim Spa PowerPlay™ je edinstvena kad, ki ponuja dva načina uporabe v enem. Kot bazen Swim Spa je idealna za učenje plavanja na domačem vrtu, saj se lahko prilagodi tudi najmanjšim prostorom. Kot kad Hot Tub pa je idealna za sproščanje z družino in prijatelji, saj je velika in ima osem ergonomsko oblikovanih in udobnih sedežev.