Gostoljubje in sodelovanje

Gostoljubje in dobro počutje je zmagovalna kombinacija, odličnost znamke Jacuzzi® in užitek v izkoriščanju prednosti, ki jih prinašajo naši izdelki, pa povečujeta in dvigujeta raven ugodja vaših gostov.

Izdelki Jacuzzi® in terapije, ki jih ponujajo, izhajajo iz koncepta dobrega počutja v pravem pomenu besede in vašim strankam ponujajo edinstveno izkušnjo.

Sklenitev partnerstva z družbo Jacuzzi® je jamstvo za uspeh, in sicer s pridobivanjem novih ciljnih strank, povečano stopnjo zasedenosti in možnostjo trženja premium storitev.

Komentarji Strank

Tržni Izdelki

Dobro Počutje V Vašem …

Komentarji Strank

Od enkratnih projektov do namestitve več izdelkov na enem kraju ali na več lokacijah ter souporabe prostorov za wellness dejavnosti je družba Jacuzzi® skozi leta ustvarila impresiven seznam strank.
Tu ne boste izvedeli samo, kdo je družbi Jacuzzi® zaupal izvedbo wellness rešitev, ampak lahko preberete tudi naše uspešne študije primerov.

Komentarji naših strank

Naše študije primerov ponujajo vpogled v izkušnje naših strank z vključevanjem izdelkov Jacuzzi® v njihove poslovne ideje in doseganje rasti in donosnosti naložb.

Tržni Izdelki

Tržni izdelki znamke Jacuzzi® zagotavljajo wellness rešitve za izjemno doživetje razkošja in dobrega počutja vaših gostov. Celotna ponudba tržnih izdelkov je zasnovana za intenzivno uporabo in ponuja izvedbe za enkratne namestitve in souporabo wellness prostorov.

Masažni Bazeni Jacuzzi®

Masažni bazeni so namenjeni področju gostoljubja in so idealen prostor za dobro počutje, zabavo in sproščanje misli.

Savne

Ekskluzivni materiali, inovativna oblika in odlično delovanje zadovoljijo vse potrebe zahtevnih uporabnikov.

Dobro Počutje V Vašem …

S tržnimi rešitvami Jacuzzi® lahko vaš hotel, počitniški park ali zdravilišče postane ciljna destinacija za popolno pomladitev in okrevanje, ki gostom zagotavlja edinstveno in nepozabno izkušnjo.
Odkrijte dobro počutje …

Zdravilišča

Naložba v izdelke Jacuzzi® za vaše zdravilišče ni samo jamstvo za izvajanje wellness storitev, ampak prinaša tudi edinstveno in nepozabno izkušnjo za vaše goste.

Hoteli

Vrhunske wellness terapije, ki jih ponujajo tržni izdelki znamke Jacuzzi®, povečajo užitek v hotelski nastanitvi in poskrbijo za edinstveno in nepozabno izkušnjo gostov.

Počitniški Parki

Rešitev prilagodimo vaši dejavnosti in s tem dvignemo raven užitka vaših gostov in za njih ustvarimo nepozabno izkušnjo.